Wat?
Paparazzi
Opdracht

20 jaar Prisma

Wat?
Logo en huisstijl  Paparazzi

Dit jaar bestaat Prisma vzw 20 jaar. Hiervoor was een logo nodig om te communiceren met de buitenwereld.

Prisma ondersteunt onder andere lokale besturen bij hun beleid rond integratie en inburgering. Met de Prisma-mobiel trekken ze doorheen het land om kennis te maken met de nieuw verkozen besturen en verschaffen ze een eerste hulp bij acties die in de pijplijn zitten.

reageren

Opdracht

De Kiekeboes in de Aldi

Wat?
Logo en huisstijl  Paparazzi

Deze morgen stuurde mij collega Bruno deze foto.

Dat de rebranding van De Kiekeboes (MadebyHanna) ondertussen alweer 3 jaar geleden is, daar verschoot ik toch van.

reageren

Opdracht

www.socialestemtest.be

Wat?
Logo en huisstijl  Paparazzi

De Sociale Stemtest in het nieuws!

Het logo is MadebyHanna, de website en webdesign zijn gemaakt via Treecompagny .

Doe de test! www.socialestemtest.be

reageren

Opdracht

Boekenbeurs 2010

Wat?
Boeken  Paparazzi

Het is weer veel te lang geleden. En ondertussen is het weer oud nieuws. Maar het was een fijne avond en ‘beter laat dan nooit’ (de beste uitgevonden smoes aller tijden): de Boekenbeurs 2010 in Antwerpen.
Mijn collega Benjamin en ik hebben ons weer leuk geamuseerd. Met het opsporen van mijn boeken en het trekken van foto’s. Deze keer waren we beter uitgerust met de Nikon D90 van Benjamin. (dus foto’s © Benjamin Martijn. ;-))

Sven van Standaard Uitgeverij is het brein achter vele specials.

En wie hebben we daar… Merho, een leuk gesprek over een nieuw idee voor de Kiekeboes!

reageren [2]

Opdracht

Dapperdoosje in de pers

Wat?
Concept  Paparazzi  Teamwerk

Door zalige contacten (Dank je Elise) heeft het Dapperdoosje de gazet gehaald! Fantastisch! Zeker voor al die kindjes die hiermee geholpen kunnen worden. Spread the word! Ze zouden het de ziekenhuizen moeten verplichten: elk ziekenhuis in België moet een Dapperdoosje in huis te halen, net zo noodzakelijk als een thermometer!

Klik hier om het artikel groter te bekijken.

reageren

Opdracht

Buurtschatten smaakt

Wat?
Lay-out  Paparazzi

Deze flyer is één van de vele flyers die ik op regelmatige basis maak voor Samenlevingsopbouw Antwerpen stad.

Eerst een beetje achtergrondinformatie over Buurtschatten (info van website):

Bewoners maken de wijk
In Antwerpen Noord wonen mensen met een hart voor ‘hun’ wijk en voor mekaar. Zij hebben ideeën, plannen en zelfs dromen voor de wijk. Buurtschatten daagt ze uit om dit te realiseren. Buurtschatten stelt steeds opnieuw vast dat initiatieven die bewoners zelf opzetten er vrijwel altijd positief uitspringen. Bewoners blijken immers over een fantastische gave te beschikken om anderen enthousiast te krijgen voor hun ideeën, ze hebben ook genoeg doorzettingsvermogen om het uit te voeren.
De buurtwerkers van Samenlevingsopbouw gaan langs pleinen, straten, ontmoetingsplekken actief op zoek naar deze “schatten” van de wijk en helpen mensen bij het realiseren van hun ideeën. De bewoners blijven echter altijd eigenaar van hun initiatieven. Ook andere diensten en organisaties worden bij de initiatieven betrokken om ze te helpen realiseren.
Koken kost geld en daarom richtten we in samenwerking met de Evensstichting het buurtschattenfonds op. Uniek is dat dit Buurtschattenfonds beheert wordt door buurt bewoners.

Buurtschatten smaakt was een initiatief om de akoestiek van hun nieuwe ontmoetingsruimte te financiëren en de opbrengst was ook voor een soort rollend fonds voor de buurtschattenprojecten.

Meer info: www.buurtschatten.be

Samen met enkele vrienden zijn we de sfeer is gaan opsnuiven.

Een gezellig moment!

Foto’s copyright Lot Vanderoye.

reageren