Myra Fotografie is geen onbekende in de wereld van huwelijks- en portretfotografie. Ze heeft zich gespecialiseerd in deze domeinen met een zeer herkenbare eigenheid. Ze anticipeert op wat er ‘hot’ is en op dit moment is dat de retrolook. Ze combineert haar fotografie met haar ervaring als styliste en komt zo tot pareltjes. Door haar interesse in andere creatieve gebieden, gaat ze handig aan de slag met bijproducten ‘van stoefboekjes tot feestvlaggen’ (zoals ze het zelf verwoordt…)!
Desondanks haar interesse en ervaring in grafisch ontwerp is een logo en huisstijl toch nog een aparte corebusiness en daarvoor is ze bij MadebyHanna komen aankloppen.
Het is ook gemakkelijker om als externe te kijken naar wat er nodig is, dan er zelf mee aan de slag te gaan.
Haar stijl is heel specifiek, maar haar logo moest tijdloos zijn. Uiteindelijk heb ik een heel reeks van huisstijlregels en elementen aangereikt die ze kan gebruiken voor haar gamma en waarmee ze verder kan werken.

Het logo is gebaseerd op het lettertype Poster Bodoni. De lettervormen zijn gereduceerd tot bijna geometrische vormen. En toch blijft het woord leesbaar.

Deze vormen kunnen gebruikt worden doorheen de huisstijl. Ze kan het eerder decoratief gebruiken of er haar foto’s in plaatsen.
De kleuren zijn gebaseerd op de kleuren die ijsjes hebben, pistache-groen, aardbei-rose,…

Hier zie je hoe ze er zelf mee aan de slag is gegaan… mooi mooi…

Haar website is gemaakt en ontworpen door Duall op basis van de huisstijl.

Dit project staat op Behance.