Opdrachtgever
CC De Steiger Boom
Opdracht

Brochures en tattoos

Wat?
Illustraties  Lay-out

Het is soms moeilijk om dagelijks nieuwe spetterende ideeën op tafel te leggen. Soms ben je zo diep bezig met een ontwerp dat er elementen van dat ontwerp in een volgende opdracht terugkomen. Daar is niks mis mee. Je bent geen fabriekje dat creativiteit produceert. Je bent een mens. Mensen hebben hun limieten en beschikken niet over superkrachten. De hersenen hebben tijd nodig om ruimte te maken of zich te laten inspireren.

In drukke periodes is er geen ruimte en gebruik je een idee gewoonweg ook voor een andere opdracht. Dit was het geval met het t-shirtontwerp van Homer (muziekband) en de brochure van De Steiger (Cultuurcentum in Boom).

Voor Homer heb ik destijds een tattoo gemaakt als t-shirt design.

En tegelijkertijd was er het concept ‘anker/marine’ voor De Steiger in Boom. Het ging meer over een soort van ankerplaats. Meteen dacht ik aan mijn tattoo-concept waar ik de dag van tevoren mee bezig was. Voila, zo simpel kan dat zijn.

Het ene seizoen positief gezet. Het andere seizoen negatief gezet.

Voor de hoofstukpagina’s heb ik een illustratorstroke ontworpen in de vorm van een koord om deze letters te tekenen. Op de wacom tekende ik dan de letters…

reageren

Opdracht

Valentijn

Wat?
Illustraties

Cultuurcentrum De Steiger gaat dit jaar samen met vele artiesten voor een uiterst origineel Valentijnscadeau. Boomenaars kunnen hun geliefde verrassen met een serenade aan de deur, in de huiskamer of bij het diner. Van een zeemzoet liefdeslied tot een pikante verwenvertelling, een vertederende circusact, een prikkelende poëzievoordracht of een charmant streepje muziek,… (Bron: cc De Steiger)

reageren