En ineens sta je in de Weekend Knack… Niet omwille van eigen werk of omdat je zo belangrijk bent om ge├»nterviewd te worden, maar door mensen te helpen. Ja ja, zo kan het ook. Sophie Pillen , styliste van beroep, belde me op met een dringende vraag. Via via had ze mijn gegevens te pakken gekregen en of ik niet snel een voorstel wou doen voor haar project voor Weekend Knack.
Gezien ik niet zoooo veel werk had, wegens redenen die ik later ooit nog wel eens zal vernoemen, leek me het tof om dit te doen.
Ze had een hoopje foto’s voor me die ik zo moest bewerken dat het lichtjes op een werk van Gilbert en George leek. Gilbert en George waren voor mij totaal onbekende namen. (Later bleek dat ik precies de enigste was die ze niet kende… tja). Wat doe je dan? Googlen…

Wegens tijdgebrek heb ik niet meer gedaan dan dat. Ik weet eigenlijk enkel dat ze kunstenaars zijn. En dat ze dingen maken die op glasramen lijken.

Het enigste wat ik dan gedaan heb, is lijnen getrokken en proberen achtergronden te maken die wat weg hebben van hun werken. Ik ben er niet te fel mee bezig geweest en het was goed. Soms mag het ook eens vlot gaan. Het werd goed onthaald en ik had weer een tevreden klant.

Mijn covervoorstel heeft moeten wijken voor onderstaand beeld.

Maar dat neemt niet weg dat ik het hier wel kan voorstellen!

En zo geraak je dus in de Weekend Knack en ineens prijkt je naam gedrukt in het boekje dat elke woensdag in de brievenbus ligt.